Sobota, 17. prosince 2022, 10:12
Prosinec trávíme mnoho času v kuchyni přípravou vánočního cukroví. Radost z pečení může zkazit i malá drobnost, kvůli které přijde všechna snaha vniveč. Na rozdíl od vaření je totiž u této disciplíny třeba dodržovat přesně dané postupy, aby se vše...
Pátek, 19. března 2021, 08:46
Mohlo by se zdát, že není příjemnějšího místa než vinný sklep. Teploty jsou stálé, na těch venkovních prakticky nezávislé, takže i v zimním mrazivém nebo sychravém počasí je tu celkem příjemně. Nikdo neobtěžuje, není vás vidět ani slyšet, na mobilu...
Pondělí, 9. listopadu 2020, 15:57
Budějovický Budvar boduje se svým nealkoholickým pivem. Důkazem je nejen vítězství v kategorii nealkoholických piv v soutěži České pivo 2020, ale také pozitivní ohlas u samotných zákazníků. Podle podsládka Petra Košina je klíčem k úspěchu nikdy...
Pátek, 28. srpna 2020, 16:06
Clock. Perfektně seřízený, promyšlený stroj. Roboti. Pivo. Pokud vám přijde tyto kombinace netradiční, pak vězte, že to je jen malý výčet z mnoha věcí, u kterých vybočuje potštejnské pivo Clock a jeho tvůrci z řady. Na trhu působí sice “teprve”...
Pondělí, 4. listopadu 2019, 08:42
Víte, k čemu slouží v pivu kvasinky? Existuje jich spoustu druhů a kmenů, a každý sládek má svůj oblíbený kmen. O tom, jak pracují a co se s nimi děje po ukončení kvašení se rozpovídal podsládek Národního pivovaru Budějovický Budvar Petr Košín.
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.