Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Silvestr si můžete užít i na zříceninách, na pláži či třeba v kině

Přemýšlíte, že letošní Silvestr prožijete netradičně? Ptáte se, kam vyrazit? Budějcká Drbna se mrkla, jaké máte možnosti…

Pohádkovou atmosféru tradičně nabídne Silvestr na Vítkově Hrádku. Tato zřícenina, která se nachází nedaleko Přední Výtoně na Lipensku, je obklopena nádhernou přírodou, zkrátka ideální volba, pokud chcete poslední den letošního roku prožít na čerstvém vzduchu. Silvestr se zde bude slavit celý den až do půlnoci. Hrát a zpívat bude Lojza Pták.

Dobrou volbou určitě bude i další zřícenina krumlovského regionu – Dívčí kámen. Zde se sice podle dostupných informací žádná oslava konat nebude, ale památka je v zimě stále otevřena, tedy pokud tomu odpovídají povětrnostní podmínky. I zde naleznete okouzlující přírodu.

Chcete si užít Silvestr na pláži u vody v Černé v Pošumaví? Že to zní v tomto ročním období bláznivě? Nebojte, terasy budou zateplené a chybět nebude ani ohniště. Mimo jiné zde zahrají Red Hot Chilli Peppers Tribute a ti vás jistě správně rozpálí!

Poslední den si můžete užít i ve společnosti skvělých bijáků! Cinestar nabídne hned několik předpremiér a jelikož jednou z nich je i film Creed, neboli neoficiální sedmička legendárního Rockyho, je takřka jasné, že i na takto strávený Silvestr dlouho nezapomenete. Ostatně Silvestr se Sylvesterem, to se samo nabízí!

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky zřícenina, silvestr, kino, pláž, Přední Výtoň, Cinestar, Rocky, Pošumaví

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silvestr si můžete užít i na zříceninách, na pláži či třeba v kině  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.