Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Střet dvou osobních aut nepřežil jeden z řidičů

, aktualizováno 17. října 2022, 8:22

Jihočeští policisté řešili v neděli večer na Strakonicku tragickou dopravní nehodu dvou osobních aut. Ta se ze zatím neznámých důvodů srazila a skončila mimo silnici. Jeden z řidičů utrpěl zranění neslučitelná se životem. Přesné příčiny a okolnosti nehody policie vyšetřuje.

K nehodě došlo krátce před půl sedmou večer na silnici II/173 mezi obcemi Blatná a Bělčice na Strakonicku. Podle informací od policie šlo o střet dvou osobních aut. „Z dosud nezjištěných příčin došlo ke střetu, po kterém oba vozy skončily mimo komunikaci,“ popsala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Při nehodě se zranili dva muži. Jeden z nich utrpěl lehčí poranění v oblasti končetin a po ošetření si ho převzali zdravotníci. „Druhý zraněný muž zůstal po nárazu ve voze zaklíněn. Bohužel jeho zranění byla natolik vážná, ze jim podlehl ještě před příjezdem záchranářů, kteří už mu nemohli nijak pomoci,“ uvedla mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová

Silnicie musela být po dobu vyšetřování nehody zcela uzavřena. „Přesné příčiny a okolnosti této dopravní nehody řeší strakoničtí dopravní policisté a kriminalisté,“ dodala mluvčí policistů.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, automobil, havárie, okres Strakonice, Blatná, Bělčice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet dvou osobních aut nepřežil jeden z řidičů  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.