Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hokejový Finland Cup ovládl Select RHL

Mezinárodní turnaj, který se minulý víkend odehrál v Hokejovém Centru Pouzar, ovládl výběr RHL. Ten si vedl nejlépe v konkurenci dalších tří týmů včetně jednoho finského.

Finland Cup byl určený pro hobby hokejisty starší čtyřiceti let. Nakonec se turnaje zúčastnily čtyři mančafty. Těmi českými byli HC Edikt, HC Boschton a Select RHL. Z dalekého Finska přiletěli hráči FD-04, konkrétně z města Salo.

Na turnaji se odehrálo celkem šest pohodových utkání. Hrálo se téměř bez vyloučení a zápasy provázela pohodová a přátelská atmosféra. Byla to také výborná příležitost, aby se setkali hráči, kteří se na této hokejové úrovni příliš nepotkávají.

Od prvního do posledního zápasu padlo celkem 57 branek a z vítězství se mohl radovat výběr RHL před druhým HC Boschton. Třetí skončil finský celek FD-04 a čtvrtý HC Edikt.

Pro všechny účastníky byl turnaj velkým sportovním zážitkem. Od nástupu s hymnami, přes zápasy, až po závěrečnou after party.

Konečné pořadí: 1. Select RHL 6b., 2. HC Boschton 4b., 3. FD-04 2b., 4. HC Edikt 0b.

Jednotlivé výsledky: FD-04 – Boschton 3:5, FD-04 – Edikt 7:6sn., FD-04 – Select 1:4, Boschton – Edikt 13:1, Boschton – Select 4:5, Select – Edikt 7:1.

Soupiska Select RHL: Mikulaštík Vlasta, Jurák Miroslav – Váša Milan, Malý Karel, Novák Pavel, Jindra Zdeněk, Soukup Stanislav – Halmich Miroslav, Houška Rostislav, Hron Josef, Lorenc Jaroslav, Koles René, Mrázek Martin, Hájíček Martin, Lískovec Pavel, Stárek Michal.

Autoři | Foto Jindra Řeháčková

Štítky hokej, Finsko, Salo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový Finland Cup ovládl Select RHL  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.