Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Sportovní plán na večer? Další souboj univerzit

Fotbalové derby budějckých vysokých škol je lákadlem na dnešní večer. Od 18:30 se na Střeleckém ostrově utkají Jihočeská univerzita a Vysoká škola technická a ekonomická.

Po dramatickém, vyhecovaném i vyrovnaném hokejovém derby, které těsně vyhrála Vysoká škola technická a ekonomická 5:4, připravily studentské unie obou vysokých škol i fotbalové měření sil. Po úspěšném zápase z roku 2016 se dnes večer odehraje druhé fotbalové derby.

V uplynulém roce vidělo přes 1 300 diváků jednogólové vítězství Jihočeské univerzity 1:0. Slušná návštěva se očekává i na druhém pokračování. Vstup na zápas je zdarma a tribuny budou přizpůsobené fanouškům.

Tribuna Jih a sektory D, E a F na Tribuně Západ obsadí fanoušci Jihočeské univerzity, pro fanoušky VŠTE budou vyhrazené sektory A, B a C na Tribuně Západ a celá Tribuna Sever. Tribuna Východ zůstane uzavřená.

Štítky vysoká škola, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, fotbal, Střelecký ostrov, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, univerzita

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportovní plán na večer? Další souboj univerzit  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.