Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Běžci v sobotu zdolají pětikilometrovou trať při akci Barvám Neutečeš

Počtvrté se do českých měst vrací oblíbená a vyhledávaná akce Barvám Neutečeš. V tomto běhu však nejde o čas, ale o zábavu. Hlavním bodem akce je pětikilometrový závod skrz barevné zóny, v nichž jsou účastníci doslova zasypáni barvami.

Při běhu Barvám Neutečeš nejde o sportovní výkon, měření času nebo překonávání překážek. Jde hlavně o zábavu. „Nezáleží na tom, jestli jsi profesionální běžec, amatér nebo rodič s dětmi. Nezáleží ani na tom, jestli trať proběhneš, zvolíš výletní tempo a zprostředkuješ svým dětem fascinující zážitky. Zapomeň na konkurenci nebo věkové limity, přijď strávit příjemné sportovní chvíle netradičním způsobem - prostě si užij svůj barevný den,“ zvou na akci pořadatelé. 

Start v Českých Budějovicích bude na náměstí ve 13 hodin. Akce ale začne již v 9 hodin ráno bohatým doprovodným programem. Registrovat na běh se můžete na barvamneuteces.cz.

Autoři | Foto barvamneuteces.cz | Zdroj s využitím TZ

Štítky České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Běžci v sobotu zdolají pětikilometrovou trať při akci Barvám Neutečeš  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.