Budějovický Budvar uspěl v soutěži Pivo České republiky 2017 hned na dvou frontách. Nejlepším ochuceným pivem je PardálOVO bezové, třetí pozici mezi cidery pak ukořistilo jablečné Somersby. Oba produkty získaly prestižní ocenění v konkurenci 410 vzorků piv pětašedesáti pivovarů zápolících v jednadvaceti kategoriích.
„PardálOVO bezové vyváženě kombinuje chuť a osvěžující aroma bezového květu a přitom nepotlačuje výrazný pivní charakter a hořkost. Proto je příznivě přijímáno nejen muži, ale i ženami, a těší nás, že již podruhé zaujalo odbornou porotu této soutěže,“ říká Petr Samec, PR manažer Budějovického Budvaru. Stejný produkt získal v loňském ročníku soutěže Pivo České republiky stříbrnou medaili. „Velkou radost máme samozřejmě i z bronzu pro Somersby Aple Cider,“ dodává Samec.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.