Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na přihlášení do městské květinové soutěže máte posledních pár dní

Budějce jsou krásné město už samo o sobě. Když ale přiloží ruku k dílu i jejich obyvatelé a vyvěsí do oken či balkónů květiny, je tu přeci ještě krásněji. To vědí i na radnici, a proto i letos pořádají soutěž Rozkvetlé město.

Jde už o čtvrtý ročník této soutěže. Ale pozor přihlašovat se se svými květinami můžete už jen do konce června, a to prostřednictvím městského webu nebo formou tištěných přihlášek, které si můžete vyzvednout v radničním infocentru nebo v zahradním centru Petra Klímy.

Přihlásit se může opravdu každý. K přihlášce však nesmí zapomenout přiložit fotografii, na které je viditelně zvýrazněno místo, které by mělo být vvyhodnoceno. „Pravděpodobně v první polovině července pak komise vyhodnotí nejzdařilejší přírodní krásy a vzdá hold lidskému umu. Zohledňováno bude především kompoziční uspořádání, vhodnost výsadby, harmonie barev a celkový dojem. Každý se rád obklopuje pěknými věcmi a když k tomu přidá vlastní práci a invenci, tak se potěšení násobí. První tři výherci získají finanční odměnu a speciální poukaz do zahradnictví, “ láká náměstek primátora Jaromír Talíř.  

Autoři

Štítky květiny, soutěž, Petr Klíma, Jaromír Talíř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na přihlášení do městské květinové soutěže máte posledních pár dní  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.