Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Co nového v Globusu: Vše už je na svém místě

PR článek

Nejen věrný zákazník Globusu, ale prakticky každý, kdo od začátku roku do hypermarketu zavítal, mohl být překvapen změnami, které se tu připravují. Rozsáhlá rekonstrukce přinesla „škatulata hejbejte se“ prakticky s celým sortimentem. Zmizely zavedené uličky a přesunuly se jinam. Regály s oblíbeným zbožím se zmáčkly do vyhrazeného prostoru, aby je zákazníci mohli v plné parádě znovu objevit teď na jaře. A víme jako první, že už tak i zůstanou.

Právě v těchto dnech se rekonstrukce českobudějovického Globusu pilně dokončuje a než se tam sami podíváte, tady je malá ochutnávka z toho, co tu na vás čeká nového.

Kromě nových pultů s čerstvými potravinami, prezentacemi sýrů, pomazánek, delikates, antipast nebo čerstvých ryb je tu například překvapení z oblasti suchých plodů. Pokud se pozorně projdete kolem ovoce a zeleniny, narazíte na nový úsek, který netvoří regály a balené zboží, ale naopak bezobalové násypky pro suché plody. Všechny druhy ořechů, s polevou i bez, solené i přírodní jsou tu tak, jak je nikde jinde nenajdete – na váhu. Můžete si sami nakombinovat tu nejchutnější směs, volit své optimální množství a sami si zabalit do sáčku nebo krabičky. Za velmi příznivou cenu si tento zážitek z Globusu vychutnáte kdykoliv, kdy potřebujete načerpat zdravou energii.

Velkým pojmem je v Globusu prostor. Jistě jste si všimli, že pro týdenní nákupy s velkými košíky je v Globusu vždy dost místa – nikde se netísníte, vaše trasa není předem vytvořena tak, abyste prošli všechno a jednosměrně. Naopak je tu možnost volného pohybu. Právě tohle téma ještě více řeší nové oddělení Zlatý věk, které českobudějovický Globus prezentuje po své rekonstrukci vůbec poprvé. Sortiment a také dostatek prostoru jsou tu přizpůsobeny přáním a možnostem starších zákazníků, kteří se tu mohou pohybovat pohodlněji a najít tu přitom vše, co mají rádi.

A půjdeme-li po nové ploše hypermarketu dál, narazíme na nové oddělení ovoce a zeleniny a také na nové řeznictví. Maso a uzeniny z Globusu jsou vyhlášené, a to nejen pro svou kvalitu a čerstvost, ale také pro svou chuť. Bez nadsázky, maso i uzeniny z Globusu věrní zákazníci poznají na první ochutnání. Nové řeznictví navíc láká svým prostorem a zákazníkům poskytuje nezbytné informace jak o mase, tak o vlastní uzenářské výrobě. Maso bourané v Globusu dorazí na pulty v řádu hodin, proto je vždy čerstvé. 

Je toho ještě hodně, co v modernizovaném Globusu stojí za vidění. Možná bude lépe rovnou zajít a podívat se. Bez obav z bloudění, protože vše už je na svém místě. Třeba objevíte další věci, o kterých můžete vyprávět tentokrát vy. 

Štítky Globus, rekonstrukce, modernizace

Co nového v Globusu: Vše už je na svém místě  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.