Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Temelín připravil na Velikonoce program rodiny s dětmi, potrvá do pondělí

Pohodová procházka za určitým cílem, ale i sladká odměna za splněné úkoly. Takový program na Velikonoce připravilo pro rodiny s dětmi Infocentrum Jaderné elektrárny Temelín. Velikonoce s Joulinkou začaly v Temelíně ve čtvrtek a potrvají až do pondělí.

Navštívit infocentrum, v parku splnit úkoly, posbírat potřebná razítka a za ně pak získat sladkou odměnu.

Takový program připravilo na Velikonoce temelínské Infocentrum pro své nejmenší návštěvníky. „Půjde o vědomostní i sportovní úkoly. Rodiny mohou přijet ráno nebo odpoledne a je jen na nich, jak dlouho se zdrží. Je to hlavně o pohodové procházce za určitým cílem,“ uvedla Hana Marečková z Infocentra Jaderné elektrárny Temelín.

Rezervace není potřeba, vstupné se také neplatí, infocentrum bude otevřeno každý den od 9 do 16 hodin. Při nepříznivém počasí soutěž poběží přímo v zámečku Vysoký Hrádek.

Loni Infocentrum Jaderné elektrárny Temelín navštívilo přes 46 tisíc lidí. Dlouhodobě tak zámeček Vysoký Hrádek patří mezi desítku nejnavštěvovanějších památek jižních Čech.

Tisková zpráva | Foto cez.cz

Štítky Temelín, Velikonoce, hry, děti, Českobudějovicko, Jaderná elektrárna Temelín, jaderná elektrárna, Vysoký hrádek, Jihočeský kraj

Temelín připravil na Velikonoce program rodiny s dětmi, potrvá do pondělí  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.