Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vrchol oslav 110 let MHD nabídne hudební akce Punk in depo

PR článek

V letošním roce oslaví městská hromadná doprava v našem městě 110. výročí od svého vzniku a Dopravní podnik města České Budějovice, jako organizátor oslav, připravil pro fanoušky v unikátních industriálních prostorách autobusového depa koncert dvou výrazných českých kapel.

V pátek 21. června se v půl šesté odpoledne otevřou brány areálu dopravního podniku v Novohradské ulici, kde v rámci akce Punk in depo 2019 vystoupí legendární kapela Visací zámek spolu s Vypsanou fixou. Jako předskokani zahrají P.B.J.P. Mimo hudebních lahůdek čekají na návštěvníky i tradiční stánky s občerstvením.

Lístky na tuto akci můžete zakoupit na www.cbsystem.cz, v obvyklých předprodejích Městského rezervačního systému, a také v předprodejních kancelářích dopravního podniku.

Do 23. května za lístek zaplatíte pouhých 110 korun, po tomto datu bude cena v předprodeji 220 korun, na místě pak 330 korun. Další informace najdete postupně na webu dopravního podniku nebo Facebooku.

Štítky MHD, oslava, Punk in depo, Dopravní podnik, dopravní společnost, České Budějovice, slavnost, Visací zámek, Vypsaná fiXa, Facebook, městská hromadná doprava

Vrchol oslav 110 let MHD nabídne hudební akce Punk in depo  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.