Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tři budějcké křižovatky budou příští týden bez světel. Čeká je údržba

Příští týden by se měli mít řidiči a chodci v Budějcích na pozoru. Kvůli odstávce elektrické energie nebudou fungovat některé semafory na křižovatkách a přechodech. První práce přijdou už v pondělí v ulici Boženy Němcové.

Už v pondělí nepůjde semafor na křižovatce Boženy Němcové a  E. Pittera od 7:45 do 10:00. Na křižovatce Pražské a Horní nedaleko budějckého krematoria nepůjdou semafory ve středu 29. května také od 7:45 do 10 hodin.

Největší komplikace může způsobit odstávka semaforů na křižovatce ulic Strakonická, Jírovcova a Generála Píky. Práce na křižovatce začnou ve čtvrtek 30. května ve stejný čas od 7:45 do 10:00.

„Odstávky jsou z důvodu provádění plánovaných prací na zařízení distribuční soustavy E.ON, nebo v jeho ochranném pásmu. Jde o rekonstrukce, opravy, údržbové a revizní práce. Žádáme proto řidiče a chodce, aby v těchto místech a časech věnovali provozu zvýšenou pozornost,“ dodala mluvčí magistrátu Jitka Welzlová.

Foto Jana Kroneislová

Štítky omezení, křižovatky, semafory, E.ON, Božena Němcová, České Budějovice

Tři budějcké křižovatky budou příští týden bez světel. Čeká je údržba  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.