Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Na Arpiďácké pohodičce zahrají Nezmaři nebo Pekař

Příjemná muzika, občerstvení, posezení na trávě, dece, lavičce, židli a hlavně pohoda. To jsou hlavní atributy charitativního hudebního odpoledne Arpiďácká pohodička, které se letos bude konat v neděli 9. června od 14:30 hod. ve venkovních prostorách centra Arpida.

Hrát budou samozřejmě Nezmaři a tentokrát se přidají i členové kapely Pekař. Dále se můžete těšit na vystoupení českokrumlovské kapely Lakomá Barka a na koncert Voxela, který vystoupí se svojí zbrusu novou kapelou.

Mezi jednotlivými představeními můžete s dětmi sledovat vystoupení Vojty Vrtka – Kejklířská pohádka, projít si zábavná stanoviště nebo pořídit westernovou fotku ve fotokoutku. O pohoštění se postará svými dobrotami Michal HUGO Dosek.

Vstupné pro děti do šesti let je zdarma, děti nad šest let zaplatí 50 korun. Studenti mají vstup za sto korun a dospělý za sto padesát korun. Vstupenky můžete koupit na recepci Arpidy nebo přímo na místě.

„Všichni účinkující vystoupí bez nároku na honorář. Výtěžek bude použit na nutnou rekonstrukci topného systému centra,“ uvedl za Arpidu Ondřej Hellebrant.

Tisková zpráva

Štítky Arpida, festival, hudba, Pekař, Nezmaři, hudební skupina

Na Arpiďácké pohodičce zahrají Nezmaři nebo Pekař  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.