Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Žena, která loni v listopadu skočila se svým dítětem z okna, byla obviněna z vraždy

Jihočeští kriminalisté včera obvinili sedmadvacetiletou ženu z Českých Budějovic ze zvlášť závažného zločinu vraždy. V minulém roce totiž vyskočila ze čtvrtého patra panelového domu na sídlišti Šumava se svým dítětem. To pád nepřežilo. V případě odsouzení hrozí ženě trest odnětí svobody na deset až osmnáct let.

K tragické události došlo na začátku listopadu v ulici Jana Opletala. Tehdy ještě šestadvacetiletá žena vyskočila ze čtvrtého patra spolu se svým malým dítětem. To bohužel pád nepřežilo, žena utrpěla těžká vnitřní zranění. 

ČTĚTE TAKÉ: Po pádu z okna zemřelo na budějckém sídlišti batole. Případ vyšetřují kriminalisté

Po shromáždění všech potřebných posudků a vyhodnocení stop přistoupili včera kriminalisté k obvinění. „Kriminalisté Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje obvinili sedmadvacetiletou ženu ze zvlášť závažného zločinu vraždy. Ženě v případě odsouzení za tento skutek hrozí trest odnětí svobody v délce deseti až osmnácti let,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner s tím, že policie nebude k případu uvádět žádné další podrobnosti.

Foto Jana Kroneislová

Štítky krimi, policie, vražda, batole, smrt, České Budějovice, Šumava, Jan Opletal, Jihočeský kraj

Žena, která loni v listopadu skočila se svým dítětem z okna, byla obviněna z vraždy  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.