Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Slavnostní přehlídka na náměstí omezí řidiče

Slavnostní přehlídka, která připomene Den vzniku samostatného československého státu, omezí řidiče. Motoristé musejí počítat s velmi krátkým omezením provozu v několika ulicích. U všech dopravních omezení budou asistovat příslušníci Vojenské a Městské policie.

„Nechtěli jsme to řešit kompletní uzávěrkou náměstí pro dopravu. Snažíme se slavnostním nástupem návštěvníky potěšit, ne je tímto aktem nějak omezovat,“ uvedl tiskový mluvčí Krajského vojenského velitelství Miroslav Lyga.

Ve čtvrtek 24. října bude od půl osmé večer do desáté hodiny večerní část vnitřní plochy náměstí Přemysla Otakara II. uzavřená pro generální nácvik. Řidiči musejí počítat s velmi krátkým omezením provozu v ulici Žižkova třída, Jeronýmova, Na Sadech, Kanovnická a U Černé věže, a to v době mezi půl osmou a osmou večer a mezi půl desátou a desátou večerní.

Podobný scénář omezení provozu se očekává i v pátek 25. října mezi půl dvanáctou dopoledne a dvanáctou hodinou a mezi půl druhou a druhou hodinou. V tento den nebude možno využít parkovacích stání na západní (radnice) a jižní (hotel Dvořák) straně náměstí. Na krátkou dobu, někdy mezi půl jednou a jednou hodinou bude po dobu kladení věnců u pamětní desky T. G. Masaryka zastavena doprava na náměstí. U všech těchto dopravních omezení budou asistovat příslušníci Vojenské a Městské policie.

Foto pixabay.com

Štítky slavnostní přehlídka, omezení, doprava, Československo, Přemysl Otakar II., Na Sadech, Tomáš Garrigue Masaryk, Černá věž

Slavnostní přehlídka na náměstí omezí řidiče  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.