Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Andělské akce jsou v polovině. Program třetího týdne je pestrý

Třetí týden charitativních Andělských akcí, které se pořádají ve prospěch Autis Centra, začne druhou taneční lekcí. Následuje další ze seriálu cestovatelských přednášek a mistrovství v prší. Celý týden zakončí improvizované divadlo.

Kromě cestovatelských přednášek, koncertu nebo kvízového speciálu mohli v rámci Andělských akcí dobří Andělé navštívit i FuckUp Night. Kromě akcí, které se konají v následujícím týdnu, můžete Autis Centrum podpořit i online aukcí letu s Martinem Šonkou nebo zakoupením upomínkových předmětů na vrcholu Kleti.

Druhá taneční lekce vezme milovníky tance do tajů latinskoamerických a karibských tanců. Pod vedením Stanislava Shöna se nemusí stydět ani bát vůbec nikdo. Lekce probíhá ve velmi přátelské a pohodové atmosféře. Přijďte 18. listopadu od 19.30 hodin do Besedy.

Do Rwandy se podíváme v rámci cestovatelské přednášky s Janou Tošnerovou. Ta má právě ve Rwandě svého na dálku adaptovaného „bratra“. Povídání o tomto africkém státu ukáže jeho dvě tváře - jednu, jenž ukazuje chudobu, nepředstavitelné podmínky pro život a radosti z maličkostí a druhou, která představuje úchvatné pralesy skýtající útočiště pro ohrožené gorily horské. Přednáška začíná 19. listopadu v 18.00 hodin v Žižkárně.

České Budějovice hostí také první Mistrovství Budějc v prší. Ano, přesně tak, v karetní hře prší. Výhodou této soutěže je, že nepotřebujete žádnou kvalifikaci a zúčastnit se může opravdu každý. O zábavu se postará moderátor Dominik Vu a je tak úplně jedno, jestli jste sportovec nebo alkoholik. První Mistrovství Budějc v prší začíná 20. listopadu v 18.00 hodin v Horké Vaně.

O kulturní zážitek se postará improvizované divadlo IMPRA. Parta mladých, krásných, dynamických, nespoutaných a nespoutatelných kluků sice často úplně přesně neví, co vlastně chystají, ale udělají to vždy hned jak je to napadne. Toto představení totiž nemá scénář ani téma a kluci se na něj nepřipravují. Divadlo začíná 24. listopadu v 19.00 v Žižkárně.

Veškerý výtěžek z Andělských akcí dostane Autis Centrum v Českých Budějovicích. Všechny Andělské akce můžete najít na webu www.andelskaakce.cz.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto Jiří Krčmář

Štítky Andělské akce, program, kultura, charita, pomoc, přednáška, divadlo, Rwanda, Kleť, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Andělské akce jsou v polovině. Program třetího týdne je pestrý  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.