Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Střet cyklisty s osobákem si vyžádal těžké zranění. Policisté hledají svědka, který cyklistovi poskytoval první pomoc

Dopravní policisté z Budějc hledají důležitého svědka vážné dopravní nehody. Tím by mohl řidič osobáku, který cyklistovi na místě poskytoval první pomoc. Ke střetu osobáku s cyklistou došlo začátkem listopadu nedaleko obce Hůry.

Vážná nehoda se stala 4. listopadu krátce před tři čtvrtě na 11 dopoledne. Osobák značky Citroen Xsara stříbrné barvy se tam střetl s cyklistou, který jel od obce Hůry směrem k obci Libníč. „Řidič osobního auta odbočoval vlevo ve směru od obce Libníč na nájezd na silnici I/34. Cyklista po střetu utrpěl těžké zranění. Policisté zjistili, že důležitým svědkem celé události by mohl být řidič, který jel v době nehody za cyklistou s vozidlem značky Toyota Hilux stříbrné či šedé barvy a poskytoval cyklistovi první pomoc,“ uvedla tisková mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Policisté žádají tohoto řidiče, případně další svědky, kteří nehodu viděli a mohli by pomoci policistům celou věc objasnit, aby volali na telefonní číslo 974 226 592, 974 226 588 nebo na linku 158.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky nehoda, policie, Českobudějovicko, zranění, cyklista, první pomoc, České Budějovice, Libníč, Citroën Xsara, Toyota Hilux

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet cyklisty s osobákem si vyžádal těžké zranění. Policisté hledají svědka, který cyklistovi poskytoval první pomoc  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.