Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Tak pojďte, jsem nesmrtelnej, křičel agresor s vrtačkou v ruce na policisty

Českobudějovičtí policisté vyjížděli ve čtvrtek k agresivnímu muži, který z okna vyhazoval různé odpadky a věci. Podle sousedky se navíc choval dost divně a agresivně. Hlídky, které na místo přijely, uviděly v prvním patře muže, který v jedné ruce držel nůž a v druhé vrtačku. Proti policistům se vydal se slovy „Tak pojďte! Jsem nesmrtelnej!“.

K agresorovi vyjížděly ve čtvrtek kolem desáté hodiny dopoledne do ulice Kněžská dvě policejní hlídky. Na místo je přivolala sousedka s tím, že muž, který bydlí nad ní, se chová dost divně.

„Na místo vyjely dvě hlídky policistů, které oznamovatelka pustila do domu a ukázala jim dvorek, na kterém byly vyházeny odpadky a další věci. Policisté v prvním patře spatřili muže, který držel v jedné ruce nůž a v druhé vrtačku. Na výzvy policistů, aby svého jednání zanechal a odhodil věci, které má v ruce, reagoval tím, že upustil nůž a se zapnutou vrtačkou se vydal proti nim se slovy „Tak pojďte! Jsem nesmrtelnej!“ uvedla tisková mluvčí policie Lenka Krausová.

Policisté agresivního muže, který se během zákroku aktivně bránil, kopal je a snažil se jim vzít zbraň, zpacifikovali a předali do péče záchranářům. Případ si převzali kriminalisté, kteří čtyřiapadesátiletého muže podezírají ze spáchání přečinu násilí proti úřední osobě.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky agresor, policie, České Budějovice, vrtačka, útok, Lenka Koloušková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tak pojďte, jsem nesmrtelnej, křičel agresor s vrtačkou v ruce na policisty  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.