Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.
PR článekČtvrtek, 27. února 2020, 13:04
V Globusu slovo čerstvé znamená opravdu čerstvé. Každý hypermarket má totiž ve svém zázemí vlastní řeznictví, pekařství i restauraci. Prodejní plochu Globusu České Budějovice už znáte, teď se ale můžete přesvědčit o poctivosti jejich práce přímo v jejich vlastních výrobách.
V zázemí prodejny řezníci už od časných ranních hodin bourají jatečná masa od českých dodavatelů, které nabízí okamžitě k prodeji. A z takového masa podle tradičních postupů vyrábí i vynikající uzeniny, které neobsahují žádné náhražky a jsou bezlepkové. Protože se vše zpracovává a vyrábí od samého začátku na jednom místě, řezníci z Globusu garantují svým zákazníkům maximální čerstvost a kvalitu.
Globus má také svoji pekárnu, kde pekaři tradičním způsobem zadělávají těsto na chléb a další pečivo, a které potom ručně zpracovávají. Stejně tak vyrábí v každém Globusu vlastní dorty a zákusky. Od upečení čerstvého korpusu, přes výrobu máslového krému až po šlehačku z pravé smetany.
Ve vlastních restauracích Globus vaří nejenom tradiční českou kuchyni jako je svíčková nebo různé druhy gulášů, ale i mezinárodní kuchyni, bezlepková a vegetariánská jídla. Maso a pečivo od vlastních řezníků a pekařů zaručuje čerstvé jídlo z kvalitních surovin.
Chceš nám něco sdělit?Napiš nám
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.