Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Po soutěžích a online rozhovorech nabídne Majáles autokino a další kapely v Žižkárně

Napůl virtuální ročník Budějovického Majálesu má svůj druhý den za sebou. Na ulicích i v onlinu jsme mohli zastihnout jamující studenty, kteří chtějí urvat nějaké ty body pro svou školu. Na streamu nám zase králové představili, jak urostlé je jejich básnické střevo, a až hluboko do večera se Žižkárnou rozeznívali tóny všemožných hudebních žánrů.

Stěžejním bodem středečního programu bude film Samotáři, na který se diváci podívají naživo, z pohodlí svého auta. I letos totiž organizátoři nevynechali autokino Na Náplavce, pravou šedesátkovou nostalgii. Pro ty, kdo by si radši zapařili na nějaké tvrdší show bude i zítra hudba v Žižkových kasárnách. V osm večer to tam rozjede indie-rap skupina Lex Barker, od půl desáté pak vylezou z hlubin skladů a budou zavírat do pasti členové P/ST.

Než se ale vypravíte do večerních Budějc, čeká vás celé odpoledne nabitého programu. V půl čtvrté se do facebookového éteru napojí studenti českobudějovických škol, aby představili své umělecké schopnosti a dali tak možnost hlasovat v komentářích pro svou školu. Hned za nimi nastoupí na obrazovku králové, od půl šesté totiž poběží druhá minidisciplína, kdy soutěžící před zraky odborné poroty i všech sledujících zahrají divadelní scénku.

Kdo si bude chtít odpočinout od nekonečného rivalství českobudějovických škol má možnost poslechnout si od čtyř na vlnách Instagramu povídání známého fotografa Petra Hricka nejen o tom, jak ho úspěšné překonání rakoviny přivedlo k jeho životní vášni. Proč je politika (nejen) pro mladé, a jak se neztratit ve víru každodenních zpráv? O tom si můžete na stejném kanále poslechnout od šesti.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky Budějovický Majáles, program, autokino, hudební skupina, Lex Barker, Samotáři, rozhovor, soutěž, Instagram, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po soutěžích a online rozhovorech nabídne Majáles autokino a další kapely v Žižkárně  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.