Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Coffee Berry nabízí čerstvé praženou kávu, bohaté snídaně i sladké dobroty

Budějcká kavárna Coffee Berry má své místo v prostoru City Center. Čerstvě praženou zrnkovou a namletou kávu, snídaně a zákusky zákazníkům nabízí už pět let. Jako poděkování zákazníkům za dobu koronaviru, si kavárna pro čtenáře Budějcké Drbny připravila soutěž o poukázku v hodnotě 200 korun, kterou výherce bude moci využít na nákup libovolné balené kávy nebo na snídani.

V kavárně, která se nachází na adrese F. A. Gerstnera 2151/6, si můžete čerstvě praženou zrnkovou a namletou kávu nejen zakoupit, ale také si ji můžete vychutnat a nechat připravit alternativními způsoby přípravy, ať už se jedná o French press či Drip Pot. V nabídce naleznete kávu jednodruhovou arabiku i směsi arabiky s robustou.

Coffee Berry přináší potěšení nejen všem milovníkům kvalitní kávy, ale také se snaží finančně podporovat Centrum Bazalka. Přispět můžete i vy nákupem pražené kávy v obchodech Terno. Z každého nákupu totiž putuje určitá částka právě do Bazalky.

Soutěž o poukázku 

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát poukázku v hodnotě 200 korun, kterou bude moci využít na nákup libovolné balené kávy nebo na snídani. Stačí jen do neděle 5. července správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Výherkyní se stala Anna Trojáková! Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Coffee Berry, soutěž, České Budějovice, káva, snídaně, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Coffee Berry nabízí čerstvé praženou kávu, bohaté snídaně i sladké dobroty  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.