Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Místo na skládku vyhodil sedmačtyřicetiletý muž starý nábytek ke kontejnerům. Hrozí mu pokuta až 50 tisíc

Staré gauče, stoly nebo skříně. To všechno se rozhodl sedmačtyřicetiletý muž místo na skládku odložit ke kontejnerům v Otakarově ulici. Touha po ulehčení si práce s odvozem odpadu na skládku ho může přijít až na 50 tisíc korun.

Zbavit se starého nábytku se rozhodl sedmačtyřicetiletý muž v neděli večer. Místo na skládku chtěla ale vše nechat u kontejnerů v Otakarově ulici. Kromě nepořádku, který na místě vytvořil, navíc zablokoval chodník, který se v místě nachází. 

Na místo se proto vydala hlídka městské policie. „Strážníci na místě zastihli sedmačtyřicetiletého muže, kterého poučili o protiprávnosti jeho jednání. Když ho však vyzvali k odstranění neoprávněně založené skládky, muž odmítl odpad uklidit. Přitom se snažil přenést zodpovědnost za skládku na majitele bytu, ze kterého nábytek pochází,“ uvedla mluvčí policie Věra Školková.

Případ byl proto předán správnímu orgánu, který se jím bude zabývat. Muži může podle zákona o odpadech hrozit pokuta až do 50 tisíc korun.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie České Budějovice

Štítky policie, krimi, skládka, odpad, kontejner, nábytek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Monica Tafy

To je zajímavý. V životě jsem neviděla, že by se tam kolem těch kontejnerů dalo normálně projít. Pokaždý jsou tam hromady krabic, hadrů, zbytků žrádla i nábytek, všude pytle s bordelem. Ale vsadím se, že ten, kterýho tam přistihli, byl bílej, protože když to tam dělaj cigoši, nikdo to neřeší.

Pondělí, 26. října 2020, 03:44Odpovědět

Martin Kulicka

Bez diskuze by měl dostat těch 50.000. Policajti mu dali šanci aby to uklidil a vykašlal se na to. Dobytek, co je líný odvézt svůj bordel do sběrného dvora, kde to zdarma může vyhodit a místo toho udělá z ulice skládku si nezaslouží nic jiného

Čtvrtek, 22. října 2020, 10:12Odpovědět

Místo na skládku vyhodil sedmačtyřicetiletý muž starý nábytek ke kontejnerům. Hrozí mu pokuta až 50 tisíc  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.