Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sražený chodec v nemocnici zemřel. Případ vyšetřují kriminalisté

Tragické následky má nehoda, ke které došlo v polovině týdne na Lidické třídě v Českých Budějovicích. Na přechodu pro chodce srazil jednadvacetiletý řidič muže, který svým zraněním podlehl druhý den v nemocnici. Případ vyšetřují kriminalisté.

K nehodě došlo poslední březnový den v půl 4 odpoledne. Jednadvacetiletý řidič jel po Lidické třídě směrem Na Sady. „Na úrovni autobusové zastávky U Soudu pravděpodobně nedbal zvýšené opatrnosti a nerespektoval, že v pravém jízdním pruhu zastavil autobus, aby umožnil muži, který právě přecházel po přechodu pro chodce, bezpečně přejít vozovku," uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Mladík přecházejícího muže srazil. Ten při nehodě utrpěl zranění, se kterými byl převezen do českobudějovické nemocnice. Následkům bohužel druhý den podlehl.

„Řidič, který muže srazil, nebyl pod vlivem alkoholu. Případem se nyní zabývají českobudějovičtí kriminalisté,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, havárie, České Budějovice, Nemocnice České Budějovice, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Johny Rambo

ukaždeho přechodu ma stat statni policajt a vybirat pokuty kdo neda přednost chodci kor na dvou proudove silnici jeden vas poušti a druhej malem smete ! takove řidiče bych trestal odebranim řidičaku a 20 000 kč na mistě ! nemaš tak jdeš do baně a kauce by byla stanovena na 50 tisic ! nesrat se snima

Pátek, 2. dubna 2021, 13:53Odpovědět

Sražený chodec v nemocnici zemřel. Případ vyšetřují kriminalisté  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.