Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Koncert na hradním nádvoří odstartuje festival Jihočeská intermezza. S filharmonií vystoupí Dan Bárta a Robert Balzar Trio

PR článek

Čtyři nádherné jihočeské památky, čtyři unikátní koncerty. Čtvrtý ročník oblíbeného festivalu Jihočeská intermezza odstartuje koncert Jihočeské filharmonie s uznávaným jazzovým uskupením Robert Balzar Trio a multižánrovým zpěvákem Danem Bártou.

První tóny letošního ročníku festivalu Jihočeská intermezza rozehrají hudebníci na nádvoří hradu Nové Hrady již 22. července od 19 hodin. „Jsme moc rádi, že naše pozvání přijal vynikající zpěvák Dan Bárta. S našimi skvělými hudebníky a uznávanou formací Robert Balzar Trio si zahráli již minulý rok v Českém Krumlově a ohlasy byly fenomenální,” těší se vedoucí marketingu Jihočeské filharmonie Kateřina Mondeková.

Vstupenky na úvodní koncert podle Mondekové rychle mizí a zájemci by neměli moc otálet. Zakoupit se dají na webových stránkách akce. „Pokorně však prosíme návštěvníky, aby dodrželi podmínky návštěvy našeho festivalu, které jsou nařízené vládou: doložení negativního testu na covid-19, potvrzení o očkování nebo prodělání nemoci a nebo vyplnění čestného prohlášení o testování,” žádá Mondeková.

Festival Jihočeská intermezza bude po koncertě v Nových Hradech pokračovat 7. srpna vystoupením českého barokního orchestru Collegium 1704 v kostele sv. Jana Křtitele v Jindřichově Hradci.

O dva týdny později, konkrétně 23. srpna, se na jihu Čech představí jedno z nejvýznamnějších komorních uskupení na světě. Pavel Haas Quartet zahrají od 19 hodin v klášteře v Borovanech.

O vyvrcholení hudebního festivalu se na zámku Kratochvíle postarají hudebníci Jihočeské filharmonie, kteří 28. srpna zahrají koncertní verzi představení Balada pro banditu. V roli sólistů se představí Jan Zadražil, Eva Vrbková, Gabriela Vermelho a Dalibor Buš.

Informace ke koncertům, podmínky účasti a možnost rezervace vstupenek najdou návštěvníci na webových stránkách festivalu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky jihočeská intermezza, Jihočeská filharmonie, festival, koncert, Dan Bárta, Robert Balzar, nádvoří, Nové Hrady, Jan Křtitel, Pavel Haas, Gabriela Vermelho, Jan Zadražil, Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koncert na hradním nádvoří odstartuje festival Jihočeská intermezza. S filharmonií vystoupí Dan Bárta a Robert Balzar Trio  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.