Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Napětí, ale i zábava. Do multikina zamířily další tři kvalitní snímky

Hned tři novinky jdou dnes do budějckého multikina CineStar. Zajít si můžete na dramtický sci-fi film, českou loutkovou pohádku a smíchy se potrháte při americké hudební komedii. Nezapomeňte také na sobotní představení s Večerníčkem, který slaví 50 let.

Šílený Max: Zběsilá cesta

Minulost začíná Maxe pronásledovat. Ten věří, že jedinou cestou, jak se jí zbavit, je jít na osamělou pouť. Na té potká ozbrojenou skupinu, která utíká z citadely, jež tyranizuje Immortan Joe. Tomu bylo už dříve ukradeno cosi nenahraditelného. Prchající bojovníky nechá pronásledovat všemi svými gangy a chce je zničit. Australský sci-fi film je nepřístupný dětem do 15 let.

Malý Pán

Česká pohádka vypráví o životě postavičky, jejíž příjemný život skončí v době, kdy ve snu objeví dům, kde najde to, co mu schází. Jenže on to tak po probuzení necítí, a tak se snaží záhadu vyřešit. Zajde za Prázdnou Hlavou, která však bez jiskřivé vody neporadí. Proto začíná dobrodužná a nekonečná cesta, jež Malého Pána zavede až k jiskřivé vodě. Tu sice brání Velká Tíseň, nakonec ale vše dobře dopadne a Malý Pán zjistí, co mu scházelo.

Ladíme 2

Zábavná americká komedie je o dvou mladých a talentovaných dívkách, které mají výborné hlasy, celá Amerika jim leží u nohou a budou zpívat i Obamovi. Jenže kvůli technické komplikaci visí „Tlustá Amy“ před prezidentem tak, jak ji Bůh stvořil. Najednou je z dívek snadný terč. Skupina se navíc musí potýkat s vlastním rozkladem. Becka chce být hudební producentkou, což se s pokračováním kapely neslučuje. Nakonec ale problémy překonají a budou bojovat na mistrovství světa ve zpívání stylem a capella. Film je nevhodný pro děti do dvanácti let.

Foto: Alžběta Jungrová

Štítky Cinestar, představení, Barack Obama, Šílený Max: Zběsilá cesta, zábava, Alžběta Jungrová, komedie, pohádka, sci-fi film, Amerika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Napětí, ale i zábava. Do multikina zamířily další tři kvalitní snímky  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.