Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Rybníkářská hokejová liga skončila, v pátek proběhlo její vyhlášení

Již pátý ročník Rybníkářské hokejové ligy je za námi. Slavnostní vyhlášení proběhlo v pátek 19. června v Hokejovém Centru Pouzar.

Celý večer uvedl a všechny přítomné přivítal Pavel Lískovec, předseda RHL. Za vedení HCP a RHL byl přítomen Jan Mojžíš. Za vedení RHL byli ještě přítomni František Sekyra, Václav Lomský a Michal Svoboda. Dále také oficiální fotografka RHL Jindra Řeháčková, za společnost Rooster Milan Král a ceny předávaly Lucie a Aneta z týmu HC Dračice ČB.

Letošního ročníku se zúčastnilo celkem 17 týmů, což znamená, že do zápasů naskočilo přes 500 hokejistů. Odehrálo se 124 zápasů a padlo celkem 1433 branek.

Pavel Lískovec ocenil, v čele s hlavním rozhodčím Václavem Lomským, také práci arbitrů. Konkrétně Václava Hálu, Michala Prchlíka, Petra Poura a Marka Trnku. Sám Lomský obdržel jako jubilant 70. narozenin dárkový koš a čestný diplom RHL.

Následovalo vyhlášení vítězů kanadského bodování. V Modré skupině zvítězil Vlastimil Mikoláš z HC Turbo Turtles, který posbíral 65 bodů. Červenou skupinu ovládl Jakub Kosař z HC Větřní. Ten si připsal 28 bodů. Vítězové obdrželi hodnotné ceny od E.ONu.

Nejslušnějším týmem v Modré skupině se stali hráči HC Motorfans, kteří měli průměr 10,22 trestných minut na zápas. V Červené skupině byl nejméně trestaný tým HC Větřní. Jejich průměr činil 8,45 trestných minut na zápas. Oba týmy obdržely padesátilitrový sud piva Dudák 11°, uzená kolena a ceny od společnosti E.ON.

Poté přišla řada na týmy, které se neumístily na prvních třech místech jednotlivých skupin. Tyto týmy také dostaly hodnotné ceny od E.ONu. Jednalo se o týmy HC Pekárna Srnín, HC Trendy, HC Boston, HC Warriors, HC Dlaždiči, HC Motorfans, HC Ledenice, HC Laviny Ostrolovský Újezd a HC Štěpánovice.

Pak už nadešel čas na ocenění nejlepších týmů z Modré a Červené skupiny. Na třetím místě se umístily týmy HC Turbo Turtles a HC Gladiators. Obdržely diplom, ceny od EONu a poukaz na Taxikroupa.

Na druhém místě se umístily týmy HC Meta a HC Větřní. Také obdržely diplom, ceny od E.ONu, pětilitrový soudek piva Dudák 11° a poukaz na grilovaná žebra.

Nejlepšími týmy se staly HC Radoni a HC Nicotrans. Těmto týmům byl předán diplom, ceny od společnosti E.ON, dvacetilitrový sud piva Dudák 11°, poukaz na tatarák a poukaz na webové stránky.

Poslední částí slavnostního večera bylo losování celosezonní soutěže se společností Rooster o sadu dresů. Vylosován byl tým HC Radoni, který vyhrál poukaz na výrobu dresů pro celý tým.

Na závěr poděkoval Jan Mojžíš a Pavel Lískovec všem sponzorům za podporu a týmům za účast.

Pokud chcete přihlásit svůj tým na sezonu 2015/2016, zašlete závaznou přihlášku na rybnikarskahokejovaliga@gmail.com a zároveň uhradit startovné 2000 korun. To vše nejpozději do 31. srpna 2015.

Napsal Aleš Skok

Štítky hokej, Lískovec, Dudák, Větřní, E.ON, Michal Svoboda, Boston Bruins

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rybníkářská hokejová liga skončila, v pátek proběhlo její vyhlášení  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.