Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Visací zámek v pátek zaburácí na Vltavě

První listopadový týden se v Budějcích pobavíte díky výpravnému představení Jen počkej, Zajíci. Své nové album představí i hudební ikona David Koller a ujít si rozhodně nenechte inscenaci Improvizace s Ester Kočičkovou a Simonou Babčákovou.

Tequila party

Bouchaná tequilla poteče v úterý v K2 proudem. Hrát k tanci bude DJ Fox od 21 hodin.

Ve Velbloudu se bude nejen cestovat

Zajímavé vyprávění z černého kontinentu si milovníci zeměpisu poslechnou v úterý ve Velbloudu. Povídat od 20 hodin bude Šárka Horáková o jejím cestování po Africe. Bude se i promítat.

Taneční noc vás čeká ve Velbloudu ve čtvrtek. Přijedou francouzské kapely Valley a Slice of life. Hrát se bude od 20:30 hodin.

Ester Kočičková rozesměje Metropol

Nejúspěšnější inscenace z poslední doby z cyklu malých divadel nazvaná Improvizace s Ester Kočičkovou a Simonou Babčákovou proběhne ve čtvrtek na malé scéně DK Metropol. Co se od 19 hodin bude dít, ovšem nikdo neví.

ČeskosLOVEnsko naživo

David Koller se vrací na velké scény s rockovou kapelou v zádech. Skladby z nového alba s názvem ČeskosLOVEnsko naživo uslyšíte ve společenském sále DK Metropol. Výjimečný koncert začne v 19 hodin.

Somersby Gangster Trippin

Jeden z nejlepších DJ u nás DJ Akira zahraje v pátek v Café Klubu Slavie. Podpořit ho přijdou od 21 hodin DJs HellSmith, Tao Maffa, Johny Player, Hanzall a Clipper.

Klasická taneční zábava pro milovníky latinsko-amerických rytmů se odehraje ve středu od 20 hodin. Tančit se naučí úplně každý pod vedením zkušených tanečníků přímo z Latinské Ameriky.

Utajený koncert

Jihočeské divadlo rádo překvapuje a na pátek si nachystalo první ze tří Utajených koncertů. Vyjíždět se bude v pátek v 19 hodin od Jihočeského muzea. Diváky čeká hudební zážitek v podání orchestru Jihočeského divadla. Místo je netemperované a do poslední chvíle překvapením.

Kristova léta tour

Kapela Visací zámek slaví Kristova léta. Spolu s nimi vystoupí v pátek na Vltavě punková kapela Plexis.

Fabrika Death Fest

První Fabrika Death Fest nabídne tři kapely, které holdují extrémnímu metalu. Večer ve 20 hodin začnou místní Vihar, kteří před lety vznikli na troskách legendárních Age Of Storm. Ve 21 hodin svůj set odpálí blackoví Desire For Sorrow a akci zakončí kultovní deathmetaloví Tortharry. Oproti původnímu plánu je soupiska kapel chudší o dvě jména, ale i tak je třeba počítat s parádní párty! Vstupné je 100 korun.

Bobesh v K2

Jazzový projekt Jirky Hebíka zahraje v pátek v K2. Vstupné 100 korun.

Show na ledě

Legendární postavičky Vlka a Zajíce z proslulého ruského animovaného seriálu Jen počkej, Zajíci ožijí v sobotu v Budvar Aréně. Velkovýpravná podívaná pro celou rodinu začne v 13:30 a 17 hodin.

Narušené spojení

Punkrockové smečky Narušené spojení a TMZTM jsou od září na společném turné, které se v sobotu 7. listopadu zastaví také ve Fabrice. Oba soubory momentálně prezentují nový studiový materiál. V roli hostů vystoupí PPB z Hluboké nad Vltavou. Začátek ve 20 hodin a vstupné 70 korun.

Hopsání se zvířátky ze ZOO

V sobotu si děti v Hopsáriu nejenom zahopsají, ale i si užijí zábavu se zvířátky z hlubocké ZOO Ohrada. Možnost se bude s nimi i vyfotit, a to od 14 hodin.

O dalších akcích nejen z kultury si můžete přečíst v Jihočeském kalendáři! Další tipy Budějcká Drbna přivítá v diskuzi.

Autoři | Foto FB Visací Zámek

Štítky Visací zámek, Ester Kočičková, hudební skupina, Vltava, Simona Babčáková, David Koller, koncert, České Budějovice, Dům kultury Metropol, představení, Afrika, Československo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Visací zámek v pátek zaburácí na Vltavě  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.