Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Thajské masáže Ban Thai začaly s prodejem poukázek na Black Friday

PR článek

Milovníci thajských masáží salonů Ban Thai mohou od pondělního dne objednávat na e-shopu vánoční poukázky se slevou. V rámci akce Black Friday je během tohoto týdne zakoupíte o 40 procent levněji.

Pobočky Ban Thai v Českých Budějovicích, Prachaticích, Českém Krumlově a Táboře chtěly předejít náporu a prodej poukázek odstartoval už v pondělí. Už teď je jasné, že o poukázky bude větší zájem něž v předešlých letech. Doslova před očima se totiž e-shop začal plnit objednávkami a celé to spíše připomínalo rabování, než nakupování.

Poukázky můžete kromě e-shopu zakoupit během pátku osobně na všech pobočkách. 

Tento rok se společnost na vše připravila rozšířením prostor, v provozovně v Českých Budějovicích a také ve wellness v Českém Krumlově, kde již rok působí, v historickém hotelu Růže*****. Také se podařilo otevřít nový salon v Táboře a tak nemají strach, že by očekávaný nápor nedokázali zvládnout. V Thajsku jsou již připravené i nové masérky, které si společnost sama vybírá. Do Nového roku je tak vše nachystané k maximální spokojenosti zákazníků, kteří si přijdou uplatnit své vánoční dárky.

„Vedení společnosti těchto thajských masáží je rádo, že nic v přípravách na nadcházející rok nepodcenilo,“ uvedl jednatel společnosti Tomáš Koška.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Ban Thai, Black Friday, masáže, Černý pátek, thajská masáž, internetový obchod, České Budějovice, Český Krumlov, Tábor, Prachatice, Thajsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Thajské masáže Ban Thai začaly s prodejem poukázek na Black Friday  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.