Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jsem ráda, že jsem na Lipně, pochvalovala si Eva Samková na snowboardcrossovém kempu

Olympijská vítězka a mistryně světa ve snowboardcrossu Eva Samková vyzkoušela sjezdovky šumavského Skiareálu Lipno. A to společně s účastníky snowboardcrossového kempu, který odstartoval tuto neděli a potrvá do soboty.

„Mám se dobře, jsem opět na horách, a to je pro mě vždy dobré. Jsem ráda, že jsem na Lipně, protože jsem se sem nikdy předtím v zimě nedostala, a to vždy kvůli probíhající závodní sezóně. Teď nám ale kvůli sněhu ruší závody. Takže jsem toho využila a přijela na Lipno se na děti podívat a užít si s nimi společný čas,“ uvedla Eva Samková na lyžařském náměstí.

Snowboardcrossový kemp se v zimě koná na Lipně už počtvrté, obdobnou variantu má také v létě. Je jak pro začínající, tak i pro pokročilé snowboardcrossaře nebo snowboardisty. „Děti jsou velmi roztomilé. Jsou malé i velké. O to je to zajímavější. Jsou mezi nimi i známé tváře. Chtějí být pořád na kopci. Teď sněží, a to je dobré,“ podotkla Samková.

O účastníky kempu se starají zkušení instruktoři i trenéři olympijské vítězky. Ta sama věří, že mezi nimi se najde její budoucí následovník. „Jsem ráda, že se mohu na tomto kempu podílet, i když jsem teď spíše tváří. Ale až skončím s aktivním závoděním, tak se do toho vrhnu samozřejmě více. Teď se soustředím na kariéru,“ dodala Samková a vydala se po Jezerní sjezdovce za účastníky kempu.

Skiareál Lipno tyto aktivity podporuje. Děti kromě sjezdovek mohou využívat i dalšího zázemí, například lipenského Aquaworldu. „Dostat v dnešní době děti od mobilů a počítačů ven k aktivnímu sportu je věc, kterou budeme vždy podporovat. Navíc mám radost, že letos to vyšlo i s Evou Samkovou, která tak osobně na Lipno přijela,“ sdělil marketingový a obchodní ředitel Skiareálu Lipno Jiří Falout.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky Eva Samková, Lipno, snowboard, kemp, Vodní nádrž Lipno, Eva Adamczyková, sjezdovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jsem ráda, že jsem na Lipně, pochvalovala si Eva Samková na snowboardcrossovém kempu  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.