Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hasiči, policisté a záchranáři představí svou práci. Království lesa ovládne Integrovaný záchranný systém

PR článek

Novodobí hrdinové – hasiči, policisté a záchranáři představí svou práci v sobotu 5. září na prostranství u Království lesa na Lipně. Chystá se totiž jedna z nejoblíbenějších akcí podzimu, a tou je Den s Integrovaným záchranným systémem.

Akce zaměřená na ukázky práce všech záchranných složek. V rámci ní bude probíhat i zásah profesionálních hasičů, kteří budou z vrtulníku likvidovat požár části lesa, který svým nepozorným chováním zapálil jeden z turistů. Právě o prevenci, o tom, jak se chovat v případě nebezpečí na souši, na vodě, při požáru či v jiné závažné situaci budou velké i malé návštěvníky edukovat všechny složky záchranného systému. 

Poté, co projdete všech osm stanovišť, se naučíte mnoho nového nebo zopakujete to, co víte, ale co je třeba mít stále na paměti. Při každé zastávce a po splnění úkolu dostanete do svého Pamětního listu razítko. Po získání všech osmi získáte malou odměnu.

Do akce se zapojily nejen složky Integrovaného záchranného systému tedy Policie České republiky, Zdravotní záchranná služba a Hasičský záchranný sbor, ale také ti, jejichž práce je právě na horách a u vody také velmi důležitá. Informace o tom, jak se chovat pří výletu do hor nebo k vodě, předají zástupci Horské služby a Vodní záchranné služby Českého červeného kříže.

Prasátko Pigy se svou kamarádkou Lily navštíví Království lesa

Ve stejný den, tedy v sobotu 5. září, si užijete také spousta zábavy s maskoty rádia Frekvence 1. Pigy a Lily mají nachystané písničky, hry i kouzelnické představení. Pozdravit je a pobavit se s nimi můžete v Království lesa od 11 do 13 hodin.

Ohodnoť článek

Štítky Den s Integrovaným záchranným systémem, Lipno, Království lesa, les, integrovaný záchranný systém, Vodní nádrž Lipno, Policie České republiky, Hasičský záchranný sbor, Český červený kříž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči, policisté a záchranáři představí svou práci. Království lesa ovládne Integrovaný záchranný systém  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.