Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

V pondělí se otevře i Stezka korunami stromů

Nad lipenskou přehradou začíná jarní sezóna, a to včetně otevření oblíbené Stezky korunami stromů. Majestátní věž s bezbariérovou cestou k vrcholkům šumavského lesa bude od pondělí oficiálně otevřena. Ke vstupu vyveze návštěvníky zatím jen Stezkabus, zato v prvních dnech zcela zdarma.

Po dlouhých týdnech, kdy byly dveře lipenské Stezky zamčené, se opět otevírají a tentokrát už snad pro letošní rok napořád. Stezka bude otevřená denně od 10 do 18 hodin, navíc od pondělí 12. do pátku 16. dubna bude všechny návštěvníky vozit Stezkabus zdarma. Vstupenky bude možné zakoupit přímo v pokladně Stezky nebo pohodlně a vždy bez fronty v e-shopu

Od soboty 17. dubna bude již probíhat standardní, a tedy zpoplatněný provoz Stezkabusu a vstupenky budou k zakoupení nejen online, ale také v prodejně Intersort u centrálního parkoviště. Tam sice nyní probíhají stavební práce, ale jeho provoz je zachován. 

Na stezce budou platit aktuální epidemická opatření, jako je nošení roušek, používání dezinfekce a dodržování rozestupů.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky Lipno, Stezka korunami stromů, atrakce, Vodní nádrž Lipno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V pondělí se otevře i Stezka korunami stromů  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.