Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dřevěná kosmetická tužka z Českého Krumlova je celebritou pro celý svět

PR článek

Malá a významná kosmetická pomůcka, která podtrhuje krásu snad každé ženy, pochází právě ze srdce jihočeského kraje. Objevte skutečný příběh společnosti Schwan Cosmetics CR, jednoho z největších výrobců a světových dodavatelů dekorativní kosmetiky.

Schwan Cosmetics CR, s.r.o. své podnikání v Českém Krumlově rozvíjí od roku 2001. Stavební kámen společnosti byl položen však již o šest generací dříve. V roce 1865, kdy nebylo pochyb o tom, že celosvětový rozvoj průmyslu, umění a vědy poskytuje dobré podmínky pro podnikání, Gustav Adam Schwanhäusser rozpoznal tehdejší příležitosti a potenciál. Odkoupil společnost ve finančních potížích, která zahájila strojní výrobu tužek o deset let dříve. Touto svou odvážnou investicí započal úspěšnou cestu. Formoval společnost svými podnikatelskými schopnostmi, zvídavou myslí, vizí budoucnosti a již ve svých dobách se stal světovým lídrem ve výrobě psacích a kosmetických tužek, které prosluly pro svou inovaci a kvalitu.

První kosmetická tužka spatřila světlo světa v roce 1927

Zatímco odvahu v podnikání tohoto velkého muže dnes rozpoznáváme každý den v povědomě známých psacích potřebách Schwan-Stabilo, jen málokdo ví, že to byla právě ona společnost, jíž byl zakladatelem, která kosmetickému průmyslu pod značkou Schwan Cosmetics jako první nabídla revoluční pomůcku pro podtržení krásy ženy. Světovou průkopnicí byla tužka na obočí, vyrobená z dermatografu – speciální tužky uvnitř s materiálem na bázi vosku, který chirurgové používali při operacích k označení na kůži.

Gustav Adam Schwanhäusser

Kosmetička Max Factor byla první nadšenou zákaznicí a nedlouho poté již putovaly velké dodávky do Ameriky, Německa a dalších států. Díky naslouchání poptávek zákazníků se portfolio postupem času rozšířilo i o tužky na oči a rty.

Schwan Cosmetics dobývá celý kosmetický svět

Jak jde čas, generace po generaci, společnost s labutí v logu, symbolizující čistotu, krásu a dokonalou kvalitu, uvádí na trh řadu produktových inovací, které otevírají cestu moderním kosmetickým tužkám a stává se výrobcem pro všechny renomované kosmetické značky po celém světě. Dnes je společnost jednou z nejúspěšnějších rodinných firem, velkou mezinárodní holdingovou skupinou.

Krása z Českého Krumlova

Přestože ideály krásy se s dobou neustále mění a spotřebitelé jsou stále náročnější, Schwan Cosmetics CR díky dlouholeté tradici, pevným hodnotám, inovacím a dokonalé kvalitě odpovídá svou přední pozicí na poli kosmetického trhu. Právě z Českého Krumlova byla představena nejedna novinka celému světu. Nové výrobní technologie, výzkumy, zpracování kosmetické hmoty novodobým způsobem i snaha o udržitelnost a maximálně přírodní produkty posouvají původní vizi stále dopředu.

Sledujte příběh jedné z nejúspěšnějších firem v Česku na sociálních sítích Schwan Cosmetics CR Linkedin a Instagram, aktuální nabízené pozice na kariérním webu

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky schwan cosmetics, kosmetická tužka, český krumlov, příběh, historie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dřevěná kosmetická tužka z Českého Krumlova je celebritou pro celý svět  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.