Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dvacetiletá dívka bez řidičáku nacouvala do policejního auta

Kuriózní dopravní nehodu řešili na začátku týdne českokrumlovští policisté. Rozhodli se zkontrolovat osobní auto, jehož řidička ale začala z ničeho nic couvat a do policejního vozu narazila. Navíc neměla řidičské oprávnění. Důvodem její cesty byla právě touha naučit se řídit.

K nehodě vyjížděli krumlovští policisté v pondělí večer do obce Polná na Šumavě. „Vše začalo tím, že si policisté všimli podezřelého chování řidiče vozidla značky Škoda Superb, který se k jejich vozidlu přibližoval za stálého užití dálkových světel a následně na křižovatce při odbočování nedal znamení o změně směru jízdy,“ vysvětlil policejní mluvčí Miroslav Šupík

Policisté se proto rozhodli vůz zastavit a zkontrolovat. V tu chvíli ale začala dvacetiletá řidička za volantem couvat a do policejního vozu narazila. Policisté pak zjistili, že nevlastní řidičského oprávnění. Na obou vozech způsobila škodu za nejméně 30 tisíc korun.

„Důvodem jízdy dvacetileté řidičky byla touha naučit se řídit. Pomyslného učitele autoškoly v tomto případě ztvárnil její třiadvacetiletý přítel a zároveň majitel vozidla. Případem se nyní budou zabývat českokrumlovští dopravní policisté,“ uzavřel Šupík.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krimi, policie, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvacetiletá dívka bez řidičáku nacouvala do policejního auta  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.