Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Lipně nad Vltavou zažijí týden sportu

Už jen několik dní zbývá do začátku jednoho z největších jihočeských zábavně sportovních festivalů Lipno Sport Fest 2015. V sobotu 15. srpna ho odpoledne slavnostně zahájí olympijská vítězka v běhu na lyžích Kateřina Neumannová a šestinásobný paralympijský vítěz a mistr světa Jiří Ježek. Jednu z hlavních atrakcí si však mohou návštěvníci vyzkoušet už s předstihem. Až do konce sportovního festivalu nabízí ČEZ Fun Zóna aktivity a soutěže pro děti i dospělé.

Sportovat, pomáhat dobré věci nebo jen odpočívat mohou návštěvníci v ČEZ Fun Zóně, kterou energetici na dva týdny postavili v Lipně nad Vltavou na pláži u Aquaworldu. Ve velkém bílém nafukovacím stanu mohou děti hrát stolní fotbal, airhockey, počítačové hry nebo kreslit.

„Venku před stanem jsou k dispozici i další aktivity jako badminton, pétanque, basketbal, kroket nebo skákací hrad pro děti. Případně je možno jen relaxovat v lehátkách nebo hrát společenské hry. V zóně budeme zdarma dávat energy drinky na osvěžení, navíc každý návštěvník si u nás může dobít mobil,“ poznamenává Aneta Flusková ze společnosti ČEZ.

Úterní program ČEZ Fun Zóny zpestří exhibice vodních sportů. Během celého dne se každou hodinu v akci představí instruktoři wakesurfingu, wakeboardingu nebo jízdy na vodních lyžích. Mezi jednotlivými exhibicemi budou mít šanci zdarma si tyto sporty vyzkoušet i návštěvníci ČEZ Fun Zóny právě pod dohledem instruktorů. Současně bude probíhat soutěž o Lipno karty do Lanového parku, Aguaworldu a jízdu na lanovce. Na konci každého dne budou kartou odměněni tři účastníci s největším počtem bodů získaných v aplikaci EPP – Pomáhej pohybem. Ta nabízí unikátní propojení pohybu a podpory dobročinných aktivit. Při sportu nebo jen pouhé procházce sbírají uživatelé body, které mohou věnovat některému z veřejně prospěšných projektů a ty pak Nadace ČEZ finančně podpoří.



Vedle toho uživatelé díky aplikaci získají i praktické informace o rychlosti, vzdálenosti, kaloriích nebo překonané trase. Aplikace funguje i při chůzi nebo běhu a je k dispozici zdarma pro operační systémy Android a iOS
Všechny atrakce jsou přitom pro obyvatele i návštěvníky zdarma. Program ČEZ Fun zóny potrvá do neděle 23. srpna.

Štítky Lipno nad Vltavou, ČEZ, sport, paralympijské hry, Kateřina Neumannová, Jiří Ježek, Vodní nádrž Lipno, Android

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Lipně nad Vltavou zažijí týden sportu  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.