Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Žena se na internetu seznámila s cizincem, na společném výletě jí z karty vybral peníze a zmizel

Oči pro pláč zbyly ženě, která se na internetu seznámila s údajným cizincem z Řecka, který vystupoval pod jménem Mouawad Tamer. Domluvili se na výletě a společně na víkend odjeli do Třeboně. Ze své peněženky ale za celou dobu nevytáhl ani korunu a vše platila důvěřivá žena. Z její karty navíc dvakrát vybral peníze a provedl i transakci na účet společnosti z Irska. Společný výlet zakončil tím, že má žaludeční problémy a musí do nemocnice. Žena už ho víckrát neviděla.

Důvěřivá žena se s mužem na internetu seznámila 19. srpna. Po společné domluvě spolu o pár dní později vyrazili na víkend. Žena vše platila, a to i včetně ubytování v Chlumu u Třeboně. A právě na hotelovém pokoji, přišla o téměř 21 tisíc korun. 

„Zatímco spala jí neznámý cizinec z kabelky vzal platební kartu a provedl dva neoprávněné výběry z přesně nezjištěného bankomatu v Chlumu u Třeboně. Dále provedl ještě jednu transakci kartou přes internet na účet společnosti z Irska. Platební kartu pak vrátil na místo,“ uvedla tisková mluvčí Hana Millerová

Po probuzení jí cizinec řekl, že má žaludeční potíže a musí okamžitě do nemocnice. Autem následně odjel neznámo kam. Důvěřivé ženě tak způsobil škodu v celkové výši nejméně 20 600 korun.  

„Tento případ rozhodně není první a bohužel ani poslední. Princ na bílém koni za vámi opravdu nepřijede, ale problémy, které po jeho odchodu budete muset řešit, mohou mít pro vás velmi nepříjemné následky,“ upozorňuje mluvčí. 

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky podvod, policie, Třeboň, výlet, Internet, Irsko, Řecko, Chlum u Třeboně, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena se na internetu seznámila s cizincem, na společném výletě jí z karty vybral peníze a zmizel  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.