Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Podvodník nabízel ubytování v centru Jindřichova Hradce, zájemkyni okradl o 560 eur

O necelých 15 tisíc korun přišla žena, která naletěla dosud neznámému podvodníkovi. Ten nabízel pronájem apartmánu v centru Jindřichova Hradce a ze zájemkyně v polovině srpna vylákal 560 eur. Poškozená dodnes nemá pronajatý apartmán ani své peníze zpět.

Neznámý inzerent se obohatil tím, že podvodně nabízel pronájem dvoupokojového apartmánu v Jindřichově Hradci v domě na náměstí Míru. „Na základě nabídky poškozená žena zaslala 16. srpna ze svého bankovního účtu 560 eur, což je v přepočtu 14 672 korun na účet inzerenta. Neznámý pachatel svým jednáním uvedl poškozenou v omyl, neboť ženě a jejímu partnerovi vznikla každému škoda ve výši 7 336 korun. Inzerent s poškozenou již dále nekomunikuje,“ uvedla mluvčí jindřichohradeckých policistů Hana Bílková Millerová.

Podvodník vystupoval pod jménem Barbara Christine Baerh s emailovou adresou barbara.christinebaerh1953@gmail.com a dále jako společnost Airbnb Company s emailovou adresou air@bnbbooking-pay.com. Celým případem se zabývají jindřichohradečtí kriminalisté.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky podvod, ubytování, Policie ČR, Jindřichův Hradec, byt, Airbnb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podvodník nabízel ubytování v centru Jindřichova Hradce, zájemkyni okradl o 560 eur  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.