Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Z chodítka ukradl seniorce kabelku se všemi věcmi. Po zloději pátrá policie

Písečtí policisté pátrají po zhruba pětatřicetiletém muži, který v Písku tento týden okradl seniorku, od které chtěl radu ohledně parkování ve městě. Z pojízdného chodítka jí sebral kabelku, ve které měla mobilní telefon, peněženku i klíče.

Pachatelem měl být zhruba pětatřicetiletý muž, světlé pleti, který mluvil lámanou češtinou. Na hlavě měl mít čepici. „Muž oslovil seniorku u křižovatky ulic 17. listopadu a Za Gymnáziem. Zaměstnal ji dotazem, kde se dá v okolí zaparkovat a v nestřeženém okamžiku jí z pojízdného chodítka pro invalidy odcizil zavěšenou kabelku," uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek

Seniorka tak přišla o mobilní telefon, osobní doklady včetně průkazu ZTP, peněženku s finanční hotovostí, platební kartu, dioptrické brýle a klíče. „Svou hmotnou škodu odhadla na částku 2 200 korun, ostatní starosti a problémy nepočítaje,“ doplnil mluvčí.

Policie žádá každého, kdo se v době incidentu pohyboval na uvedené křižovatce a mohl si všimnout muže, který seniorku okradl, aby se ozval na telefon 974 235 700 nebo přišel osobně na služebnu v Písku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, zloděj, senior, kabelka, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z chodítka ukradl seniorce kabelku se všemi věcmi. Po zloději pátrá policie  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.