Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Při tragické nehodě nákladního a osobního auta na Písecku zemřel řidič jednoho z vozů

, aktualizováno 5. října 2020, 19:23

Tragický konec měla nehoda osobního a nákladního auta u Mirotic na Písecku. Řidič osobního auta nehodu bohužel nepřežil. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Doprava byla v místě nehody několik hodin omezena.

K nehodě došlo krátce po třetí hodině odpoledne na silnici I/4 u Mirotic na Písecku. „ Při nehodě zemřel třiapadesátiletý muž z Písecka. Jel sám v osobním vozidle značky Honda ve směru od Prahy na Písek a na přehledném, rovném úseku vyjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetl s nákladním vozidlem, které jelo od Písku,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Řidič nákladního auta musel být letecky transportován do nemocnice. „Záchranáři ho na místě stabilizovali, poté byl se středně těžkými zraněními hrudníku a břicha převezen na traumacentrum českobudějovické nemocnice. Na místě zasahovala letecká záchranná služba i hasiči z Písku a Mirovic," uvedla mluvčí záchranky Petra Kafková.

Přesné příčiny a okolnosti nehody budou zjišťovat písečtí policisté.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, nehoda, Písecko, okres Písek, havárie, nákladní automobil, Mirotice, Písek, Honda, Praha, Nemocnice České Budějovice, automobil, Mirovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při tragické nehodě nákladního a osobního auta na Písecku zemřel řidič jednoho z vozů  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.