Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Silnice z Písku na Budějce si vyžádala život sedmdesátiletého řidiče

Osmačtyřicátý život už vyhasl v letošním roce na jihočeských silnicích. Před 14. hodinou se na silnici I/20 ve směru z Písku na Budějce střetla tři osobní vozidla. Sedmdesátiletý řidič Škody Octavie utrpěl u obce Selibov natolik vážná zranění, že nebyla slučitelná se životem. Nehodě tak na místě podlehl. Policisté nadále odklání provoz přes obce Myšenec, Ždár a Tálín.

„Řidič osobního automobilu značky Škoda Fabia, který jel od Selibova na Písek, přejel na rovném úseku z nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetl se Škodou Octavia. Řidič octavie utrpěl smrtelná zranění, kterým na místě podlehl. Spolujezdkyně utrpěla zranění, se kterými byla letecky transportována do nemocnice. Do těchto dvou vozidel narazil ještě další řidič, který jel za fabií, a také on utrpěl zranění. Nehoda si tedy vyžádala jedno smrtelné zranění a další čtyři osoby z havarovaných vozidel jsou v péči lékařů,“ doplnila mluvčí jihočeských policistů Kamila Čuřínová Ingrišová.

Foto Policie ČR

Štítky Písek, úraz, Škoda Octavia, České Budějovice, Tálín, Myšenec, Škoda Fabia, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice z Písku na Budějce si vyžádala život sedmdesátiletého řidiče  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.