Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Řidička přejela do protisměru a narazila do osobáku, pět lidí se zranilo

Včera odpoledne došlo v katastru obce Vimperk k vážné dopravní nehodě, při které se zranilo pět lidí. Na vině je pravděpodobně řidička, která přejela do protisměru a čelně se střetla s protijedoucím autem. Při nehodě utrpěla vážná zranění a byla letecky transportována do nemocnice. Další čtyři lidé se zranili lehce.

Ke střetu dvou osobáků došlo před půl čtvrtou odpoledne v katastru obce Vimperk, část U Sloupů. Řidička osobního auta vyjela do protisměru, kde se čelně střetla s jiným osobním autem. Při dopravní nehodě utrpěla těžká zranění. Dvě děti, které seděly na zadních sedačkách, byly s lehkým zraněním převezeny do nemocnice rychlou záchrannou službou. 

„Řidič a jeho spolujezdkyně z druhého auta skončili rovněž v péči lékařů s lehkým zraněním. U obou řidičů vyloučila alkohol orientační dechová zkouška,“ uvedla tisková mluvčí policie Martina Joklová.

Hmotná škoda na obou autech byla vyčíslena na 230 tisíc korun. Na střešním držáku jízdních kol a jízdních kolech je škoda předběžně vyčíslena na 20 tisíc korun.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pcr.cz

Štítky policie, nehoda, Vimperk, zranění, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička přejela do protisměru a narazila do osobáku, pět lidí se zranilo  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.