Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Muž s maskou a rouškou přepadl benzinu v Prachaticích. Na obsluhu mířil zbraní

S maskou na obličeji a se zbraní v ruce přepadl neznámý muž v minulém týdnu čerpací stanici v Prachaticích. Obsluhu benziny donutil vydat finanční hotovost, se kterou poté pěšky odešel. Po neznámém pachateli pátrá policie a žádá veřejnost o pomoc.

K přepadení došlo na čerpací stanici Pap Oil v Prachaticích minulý týden ve středu před dvacátou hodinou večer. Pachatel přišel na místo činu pěšky. Po vstupu do objektu donutil obsluhu s pistolí v ruce, aby mu vydala finanční hotovost. 

„Jednalo se o muže, hovořícího česky, středního věku, výšky zhruba 165 cm, na sobě měl kalhoty, boty i rukavice v khaki barvě, nepromokavou šusťákovou bundu tmavé barvy s kapucí, v horní třetině na zip oranžové barvy. Kapuci měl přehozenou přes hlavu," popsala policejní mluvčí Martina Joklová.

Muž měl podle ní na obličeji nasazenou gumovou nebo plastovou masku tělové barvy s otvory pro oči a přes tu měl ještě nasaznou jednorázovou roušku. V ruce měl menší papírovou dárkovou tašku.

„Prachatičtí kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci. Pokud by někdo poznal muže na záznamu, oznamte neprodleně tuto skutečnost kriminalistům na tísňové lince 158," dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, přepadení, policie, Prachatice, Benzina, maska, ANAWAK a.s., zbraň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž s maskou a rouškou přepadl benzinu v Prachaticích. Na obsluhu mířil zbraní  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.