Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Devětatřicetiletý muž prodával pervitin a marihuanu. Došla si pro něj zásahovka

Úspěšnou práci mají za sebou strakoničtí kriminalisté. Po několika měsících se jim podařilo dopadnout devětatřicetiletého muže, který je podezřelý z prodeje a výroby drog. Podle policie nešlo o chvilkovou záležitost, ale muž mohl trestnou činnost páchat několik let. V případě prokázání viny mu hrozí až deset let vězení.

Devětatřicetiletý muž, který je podezřelý z prodeje a výroby drog, pochází ze Strakonicka. „Kriminalisté zjistili, že muž minimálně během tohoto roku nakupoval a následně prodával drogu pervitin nejméně 12 osobám. Muž drogy poskytoval i bezúplatně. Osoby, které je od něj kupovali, je měli jak pro vlastní potřebu, tak k dalšímu prodeji,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová. Muž měl podle ní prodávat pervitin a marihuanu.

Policistům se muže podařilo zadržet na začátku prosince v panelovém domě ve Strakonicích. Během domovní prohlídky u něj byly nalezeny věci, které nasvědčovali páchání trestné činnosti.

„Kriminalisté muže obvinili z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. V případě prokázání viny hrozí pachateli trest odnětí svobody až na deset let,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, policie, drogy, dealer, Strakonice, metamfetamin, droga, okres Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Devětatřicetiletý muž prodával pervitin a marihuanu. Došla si pro něj zásahovka  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.