Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Při tragické dopravní nehodě u Plané nad Lužnicí zemřel jeden člověk

, aktualizováno 29. listopadu 2019, 15:15

Dopravní policisté aktuálně vyšetřují tragickou dopravní nehodu, která se stala krátce před půl desátou na hlavní silnici před obcí Planá nad Lužnicí. Podle policie jde o střet náklaďáku s osobním autem. Na místě zemřel jeden člověk.

„Při dopravní nehodě nákladního vozu a osobního auta zemřel dnes dopoledne u Plané nad Lužnicí na Táborsku jednasedmdesátiletý muž. Řidič Škody Fabie vjel do protisměru, kde narazil do kamionu. Nikdo další při nehodě nebyl zraněn. Na silnici byl kvůli tomu omezený provoz,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura, který dodal, že provoz na silnici byl v jednu hodinu plně obnoven.

Řidič nákladního vozidla se snažil vyhýbat co nejvíce vpravo, ale čelnímu střetu nemohl zabránit. Po nárazu bylo osobní vozidlo odhozeno zpět k pravé krajnici. 

Táborští dopravní policisté ve věci zahájili vyšetřování k přestupku proti bezpečnosti v silničním provozu a zároveň vyžádali zdravotní pitvu, která by mohla osvětlit okolnosti uvedené nehody. Od začátku roku zahynulo na jihočeských silnicích 66 osob.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pcr.cz

Štítky tragická dopravní nehoda, policie, Táborsko, Planá nad Lužnicí, silnice, Škoda Fabia, okres Tábor, automobil, dopravní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zipe Pezi

Tragedie se stávají. Mnoho lidí by raději použilo veřejné dopravy, leč na Jihu jaksi nemohou, neboť jim vedení kraje zrušilo většinu použitelných spojů a kupř. o integrovaném systému veřejné dopravy (jinde v civilizaci zcela běžným) si mohou na Jihu nechat jenom zdát.

Pátek, 29. listopadu 2019, 11:12Odpovědět

Při tragické dopravní nehodě u Plané nad Lužnicí zemřel jeden člověk  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.