Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Harvey je připravený odjet do nového domova

Po delší době přinášíme další díl seriálu Hledáme páníčka. Dnes představíme mladého kocourka, který ve svém krátkém životě zatím nic moc dobrého nezažil. Na novou rodinu čeká v táborském útulku.

Harvey je zhruba půl roku starý vykastrovaný nádherný kocourek. Má moc rád místa ve výšce a nejraději přes den odpočívá ve volně zavěšeném košíčku.

V jeho životě nebylo asi příliš dobrých zkušeností s námi lidmi. V novém prostředí bude potřebovat čas, ale věříme, že pak vše v klidném a láskyplném prostředí domova překoná a bude z něj mazel mazlivá. Chtěl by už teď, ale strach prozatím vyhrává.

Harvey je čistotný kocourek, chodí vzorně na záchodek, hodí se tedy i do bytu. Moc rád se v útulku kouká z okna na svět venku, určitě bude spíše raději za možnost žít v rodinném domě s budoucí možností chodit si na kocouří špacíry ven.

S ostatními kočičkami je moc rád. Po kámošce Cassidy, která už do adopce odjela, se mu moc stýská. S dalšími zvířátky by měl vycházet dobře. Jde přece jen o půlročního kocourka, který se dokáže lecčemu přizpůsobit.

Kocourek je plně naočkovaný, ošetřený proti vnějším a vnitřním parazitům a načipovaný. Komplet ready si vlézt do přepravky a odfrčet domů.

Zájemci pište na email utulek@tstabor.cz nebo volejte na telefonní číslo 773 791 322. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Útulek Tábor

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, Tábor, Harvey

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Harvey je připravený odjet do nového domova  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.