Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Požár bytu v rodinném domě na Táborsku způsobil škodu 1,5 milionu

, aktualizováno 13. listopadu 2022, 12:30

Požár bytu v rodinném domě na Táborsku způsobil škodu 1,5 milionu korun. Zranění při něm utrpěl jeden člověk. Byt začal hořet v sobotu večer a hasiči s ním bojovali více než dvě hodiny.

„Na místě zasahovali profesionální i dobrovolní hasiči,“ uvedla mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů. Rodinný dům hořel v obci Dolní Hořice. Matějů dodala, že hasiči zásahem zachránili majetek v hodnotě více než čtyř milionů korun.

V tomto týdnu se jedná již o druhý požár na jihu Čech, který napáchal velké škody na majetku. Ve středu hasiči zasahovali u požáru dodávky v obci Paseky na Písecku. Škoda v tomto případě přesáhla dva miliony korun. „Při požáru nebyl nikdo zraněn, v okolí auta jsme instalovali norné stěny pro případný únik provozních kapalin do kanalizace,“ informovali hasiči na Facebooku.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři ,

Štítky ČR, požár, Jihočeský, hasiči, HZS, zásah, škoda, rodinný dům, okres Tábor, Česko, Dolní Hořice, okres Písek, Paseky, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Požár bytu v rodinném domě na Táborsku způsobil škodu 1,5 milionu  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.