Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Déšť poškodil trávník táborské rezervy, hrát bude na hlavním stadionu

Na stadionu A-týmu v Kvapilově ulici si o víkendu zahraje rezerva Táborska. Vyzve tam Povltavskou akademii. Důvodem je stav hřiště na Svépomoci po vytrvalých deštích. Zápas začíná v neděli v 17 hodin.

B-tým Táborska má za sebou první zápas ve třetí nejvyšší soutěži. Ze hřiště Vltavínu si Jihočeši přivezli remízu 1:1 díky brance Marka Kalouska. 

 „Samozřejmě nás mrzelo, že jsme zápas nedotáhli do vítězného konce. Dostat gól v úplném závěru vždy mrzí. Bod z venkovního hřiště má ale vždy svou cenu a platilo to speciálně i pro hřiště Vltavínu, který každý rok hraje v ČFL o ty nejvyšší příčky," řekl trenér B-týmu Petr Janota.

Táborsko opět vyhrálo a je první. Bílé kalhoty nepřevlíkejte, vzkázali fanoušci trenérovi

Fotbalová euforie v Táboře pokračuje. Jihočeši porazili o víkendu Brno, ve čtvrtém kole si připsali čtvrtou výhru a s jedinou obdrženou brankou vedou Fortuna:Národní ligu. Nová sezona začala klubům z ČFL a divizní soutěže.

Teď tým čeká zápas proti Povltavské fotbalové akademii, kde se podle trenérá ukáže, zda rezerva vstoupí do sezony úspěšně. Utkání se mělo hrát na Svépomoci, tam je ale hřiště nezpůsobilé kvůli vytrvalým dešťům. Proto se zápas uskuteční na hlavním stadionu v Kvapilově ulici. Výkop je v neděli v 17 hodin. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš

Štítky táborsko, fotbal, stadion, tábor, čfl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Déšť poškodil trávník táborské rezervy, hrát bude na hlavním stadionu  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.