Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Peterková v táborské nemocnici. Křičela, přivolala policii na kriminalisty

Rušno bylo dnes v areálu táborské nemocnice. Dezinformátorka Jana Peterková tam měla před několika dny skončit kvůli plicní embolii. V prostorách nemocnice natáčela video, když za ní přijeli kriminalisté. Na ně zavolala policejní hlídku. Vedení nemocnice na incident reagovalo tiskovou zprávou.

Záběry, které zveřejnila Jana Peterková, jsou plné emocí. Tvrdí mimo jiné, že policie "vtrhla" do pokoje. Poté křičí, že ji policisté ohrožují na životě a "honí si triko" na dvou pacientkách, které podle ní musely opustit pokoj. Kromě jiného žádá, aby lidé sdíleli její video. 

Vyšetřovatel během výstupu mlčí a poté potvrzuje, že všichni vyčkají na přivolanou hlídku. „Ohrožujete na životě minimálně tři lidi,“ tvrdí Peterková. Do nemocnice přišel také údajný partner Peterkové, které na chodbě natáčel personál nemocnice. 

Zpravodajský server iDNES.cz uvedl, že kriminalisté přišli Peterkovou vyslechnout poté, co se minulou středu nedostavila k výslechu. „Pražští kriminalisté v úterý provedli v Táboře výslech konkrétní osoby v rámci probíhajícího trestního řízení, které je vedeno v Praze. V tuto chvíli nemáme ve věci žádné další informace, které bychom mohli zveřejnit,“ řekl pro iDNES.cz policejní mluvčí Jan Daněk

Peterková před zhruba dvěma týdny zveřejnila video, kde mluvila například o Tomáši Čermákovi. Tvrdila, že s dalšími lidmi žádá Vladimíra Putina o politický azyl pro Čermáka. Krajský soud v Plzni na něj vydal mezinárodní zatykač.

Budějcká Drbna kontaktovala ředitele nemocnice Iva Houšku. Ten redakci sdělil, že personál spolupracoval s policií a nemocnice vydá tiskové prohlášení. To se později objevilo na jejím webu. 

„Vzhledem k příspěvkům na sociálních sítích, dotazům ze strany médií a veřejnosti stručně reagujeme na situaci, která se dnes odehrála na jednom z našich oddělení. Nemocnice se nechce veřejně vyjadřovat k podrobnostem, nicméně bychom chtěli všechny ujistit, že pacientům je v naší nemocnici poskytována zdravotní péče na náležité odborné úrovni. V případě, kdy je nutno spolupracovat s orgány veřejné moci, tak činíme, pokud to zdravotní stav pacienta dovolí,“ stojí v tiskové zprávě

Jana Peterková je pravomocně odosuzená dezinformátorka. V sérii videí šířila lži o smrti seniorů po očkování vakcínou proti koronaviru, informoval letos v lednu server iRozhlas.cz. Peterková v době pandemie veřejně vystupovala proti očkování a dalším opatřením.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Eva Hradilová

Štítky nemocnice, tábor, jihočeský kraj, policie, jana peterková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

O dnešním zmaru píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články a dále viz: K duševnímu stavu viz na yt Mudr Jan Hnízdil Světu vládnout psychopati. Ke kovidu s českými titulky na yt bezpressu.news/videa/covid-summit-v-evropskem-parlamentu-proslov-dr-davida-martina/

Sobota, 7. října 2023, 06:41Odpovědět

Standa Žák

Peterková s celou tou svoji partou magorů patří do blázince.

Středa, 4. října 2023, 08:50Odpovědět

Libor Burian

Raději se seznamte s petici Voda je život pravda o vodě, s Holešovskou výzvou, přijďte ke všem volbám říct mafii a dost ! Více píšu výše a v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články.

Sobota, 7. října 2023, 06:45Odpovědět

Josef Volfík

Vždyť by se z ní v tom blázinci všichni ještě více zbláznili!

Středa, 4. října 2023, 11:35Odpovědět

Jitka Orsagova

To bylo v blazinci?

Středa, 4. října 2023, 06:22Odpovědět

Peterková v táborské nemocnici. Křičela, přivolala policii na kriminalisty  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.