Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Skiareál Lipno v neděli zahájí sezonu, otevře novou sjezdovku

Jihočeský Skiareál Lipno zahájí v neděli sezonu. Pro návštěvníky otevře novou sjezdovku Lipenská a dvousedačkovou lanovku. Pokud to počasí umožní, bude areál dále zasněžovat i další svahy.

„Jsme rádi, že nabídneme lidem možnost sportovat na čerstvém vzduchu, a věříme, že do týdne spustíme i další lanovky,“ uvedl generální ředitel Skiareálu Lipno Matěj Kratochvíl.

Sjezdovku Lipenská chtělo středisko otevřít v sezoně 2019/2020. Kvůli špatným sněhovým podmínkám však museli zahájení provozu na svahu odložit. V minulé sezoně pak kvůli koronaviru zůstal areál zavřený. „Takže nyní je to do třetice všeho dobrého a jsme rádi, že se nám to konečně povede,“ řekla mluvčí lipenského střediska Olga Kneiflová.

Skipas si budou moci koupit jen lidé, kteří podstoupili očkování proti koronaviru nebo mají půlroční ochrannou lhůtu po prodělání covidu-19.

„Pro zahájení sezony a na první letošní lyžování jsme připravili také jedinečné cenové podmínky. Cena jednodenního skipasu pro dospělou osobu bude 600 korun,“ dodala Keiflová. Tarif platí pro věkovou kategorii pro dospělé od 19 do 65 let. V hlavní sezoně však bude stát jednodenní skipas 1060 korun. Kneiflová uvedla, že pokud to počasí umožní, středisko už zůstane od neděle v provozu.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Skiareál Lipno

Štítky ČR, počasí, lyžování, rekreace, Jihočeský, Vodní nádrž Lipno, sjezdovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skiareál Lipno v neděli zahájí sezonu, otevře novou sjezdovku  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.