Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na obchvatu Chýnova došlo k vážné nehodě, zraněné řidiče si převzali zdravotníci

, aktualizováno 24. listopadu 2022, 16:07

Ve čtvrtek odpoledne došlo k vážné dopravní nehodě na obchvatu Chýnova na Táborsku. Silnice je částečně uzavřená. Muže, který utrpěl vážná zranění, si převzali zdravotníci.

O nehodě informovala policie na svém twitterovém účtu. „Policisté aktuálně vyšetřují další závažnou dopravní nehodu na obchvatu Chýnova,“ vzkázali policisté. Na místě došlo ke střetu osobního automobilu s dodávkou.

Pro zraněného řidiče přiletěl vrtulník, jeho stav je vážný. „Starší muž zůstal po nárazu v bezvědomí a ve voze zaklíněn. Po vyproštění bylo nezbytné jej imobilizovat vakuovou matrací, krčním límcem a pánevním fixátorem. Po zajištění žilní linky byl napojen na umělou plicní ventilaci. S těžkými mnohočetnými poraněními byl letecky transportován na ARO Nemocnice České Budějovice,“ vzkázala mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová.

Také druhý řidič se zranil a záchranáři ho převezli do táborské nemocnice. Silnice je nyní částečně uzavřená. Omezení potrvá několik hodin. „V odpoledních hodinách bude lepší, když se řidiči tomuto místu vyhnou,“ řekl Budějcké Drbně policejní mluvčí Jiří Matzner

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, jižní čechy, doprava, chýnov, obchvat, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na obchvatu Chýnova došlo k vážné nehodě, zraněné řidiče si převzali zdravotníci  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.