Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mladá řidička vyjela mimo silnici a narazila do stromu. V nemocnici zraněním podlehla

Jihočeští policisté hledají svědky tragické dopravní nehody, která se stala na Českobudějovicku. V listopadu tam mladá žena vyjela mimo silnici a narazila do stromu. I přes pomoc zdravotníků však v nemocnici zemřela.

Policisté k nehodě vyjížděli 22. listopadu po 16. hodině, informace ale zveřejnili dnes. Tragická událost se stala u obce Čejkovice na Českobudějovicku. 

„Teprve dvaadvacetiletá řidička červeného vozidla tovární značky Toyota Yaris zde z dosud nezjištěných příčin vyjela vlevo mimo komunikaci, kde pravou stranou vozidla narazila do vzrostlého stromu. Následkem dopravní nehody vznikla mladé řidičce zranění, se kterými musela být převezena do nemocnice v Českých Budějovicích, kde naneštěstí svým zraněním následně podlehla,“ sdělil policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Vyšetřovatelé se snaží zjistit přesné příčiny nehoda. K tomu potřebují znát chování vozidla a styl jízdy řidičky. Ten, kdo by auto viděl, se může obrátit na linky 974 226 588 či 158. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky nehoda, policie, české budějovice, čejkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vyhlídal

Jak usednou za volant tak přestávají přemýšlet, a pak jsou zraněný a mrtvý. Jedinou věcí je věnovat se řízení a sledovat provoz nic víc nic míň.

Čtvrtek, 1. prosince 2022, 15:06Odpovědět

Mladá řidička vyjela mimo silnici a narazila do stromu. V nemocnici zraněním podlehla  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.